Best off Andalucía

Andalusië is groot, heel groot, namelijk 3 keer België! Om onze gasten het beste van Andalusië te geven, slaan B&B Casa Pura Vista en B&B Hacienda Guaro Viejo de handen in elkaar. 2 aparte regio’s ontdekken tijdens 1 vakantie!

B&B Hacienda Guaro Viejo is gelegen in Guaro met zijn 300 zonnige dagen ook wel de Zonnevallei genoemd.  Ik noem het al eens de moestuin van Andalusië want hier groeien het heel jaar door citrusvruchten, appelsienen, meloenen, advocado’s, olijfjes etc. Ideaal om eens een fruitplantage te bezoeken en vooral te gaan proeven. Door de centrale ligging is het gemakkelijk om bepaalde hoogtepunten van Andalusië te ontdekken en s’avonds weer terug te keren naar het gezellige Guaro. Of zoals men hier zegt een echte “pueblo blanco”. Van hieruit heeft u schitterende vergezichten over de natuurgebieden en dorpen rondom.

B&B Casa Pura Vista ligt aan de andere kant, ten Oosten van Malaga, namelijk in de Axarquia streek.  Arenas ligt aan het begin van de Ruta de Mudejar met zijn oude Moorse invloeden en wit gekalkte huisjes, een charmant dorpje waar gastvrijheid centraal staat. Sla daarom zeker een bezoekje aan nuestro pueblo niet af, de dorpelingen zullen u van harte ontvangen.  Ook de plek voor moutainbikers en natuurliefhebbers, met zijn vele wandel-en mountainbikeroutes met Castillo Bentomiz als hoogste punt, waar je  als het een heldere dag is zelfs Malaga ziet liggen. De streek van de olijfbomen, amandelbomen en de wijndruifjes van de zoete Moscatelwijn, …. en een reus van een berg in onze achtertuin, De Maroma, wij noemen hem wel eens  “ons monster”of  “onzen hof”, soms heeft hij zoiets mysterieus….;-)

Katrien en Silvie hebben alvast voor jullie een arrangement uitgewerkt zodat jullie een (H)eerlijk stukje Andalusië ontdekken tijdens jullie vakantie.

Jullie landen op Malaga en dan naar gelang van mogelijkheid of voorkeur begint jullie vakantie in de Axarquia streek of de Zonnevallei.

B&B Hacienda Guaro Viejo