Onze B&B beschikt over 4 ruime gastenkamers elk van hen voorzien van een queensize (160cm x 200cm) 2-persoonsbed, airco, wifi, ensuite badkamer met toilet, wastafel en inloop regendouche. De kamer is ook voorzien van haardroger, bedlinnen en handdoeken.

Onze gasten kunnen zalig genieten aan het zwembad of rustig een boek lezen aan onze buitenkeuken of op één van onze terrassen.   's Avonds is de jacuzzi ter beschikking voor onze gasten om samen met een lekker glaasje wijn te genieten van het rustgevend uitzicht op Torre Del Mar.

Wij bieden onze gasten tevens de mogelijkheid aan om elektrische mountainbikes te huren, vraag gerust meer info naar onze huurvoorwaarden.

Tijdens uw verblijf kan u bij ons genieten van onze gekoelde dranken, deze kan u op basis van het principe van 'honesty  bar' gebruiken.  Het gebruik van eigen dranken binnen onze B&B is niet toegelaten.

Wij bieden onze gasten de mogelijkheid aan om 1 maal per week mee aan te schuiven aan tafel voor het avond diner. Gedurende het schooljaar is dit enkel mogelijk op vrijdag of zaterdagavond en bij een minimum van 6 deelnemende gasten.

Indien u 's avonds geen zin hebt om onze B&B te verlaten kan u in onze volledig ingerichte buitenkeuken (met BBQ) zelf uw maaltijd bereiden.