COVID-19 GARANTIE WANNEER U UW VERBLIJF BIJ ONS BOEKT:

Buiten onze normale reserveringsvoorwaarden garanderen we u dat het reeds betaalde voorschot en het restbedrag (indien reeds betaald) omgezet wordt in een voucher bij volgende omstandigheden:

    • 1. reizen verboden is door buitenlandse zaken van het land van herkomst of buitenlandse zaken Spanje omwille van Covid-19.
    • 2. Spanje maatregelen invoert waardoor reizen niet is aanbevolen omwille van Covid-19
    • 3. uzelf of een medereiziger positief is aan Covid-19 en hierdoor niet kan reizen.

In bovenstaande omstandigheden ontvangt u een voucher ter waarde van het reeds betaalde bedrag van uw verblijf.  De voucher heeft een onbeperkte geldigheidsduur en kan dus gebruikt worden voor een nieuwe reservatie in onze B&B.

In alle andere gevallen gelden onze normale reserveringsvoorwaarden.

 

COVID 19 MAATREGELEN TIJDENS UW VERBLIJF IN ONZE B&B:

We vragen om zoveel mogelijk de regel van social  distancing toe te passen, 1.5 meter afstand tussen de verschillende gezinnen, indien u het nodig vind om mondkapjes te dragen tijdens uw verblijf bent u vrij dit te doen, dit is echter geen verplichting.

Wij bereiden onze ontbijtjes met de grootste zorg voor hygiëne, ontsmetten van de handen, dragen van mondkapje.

Op verschillende plaatsen zijn er pompjes en sprays met ontsmettingsmiddel voorzien (buitenkeuken, zwembad, salon, living, ontbijtbuffet).

Elk gezin krijgt een eigen ontbijt tafeltje toegewezen wat dagelijks ontsmet wordt.

Bij gebruik van informatiebrochures, kaarten, gezelschapspelletjes,....uit onze bibliotheek vragen we om deze op één van de tafels achter te laten zodat wij deze kunnen ontsmetten met ontsmettingsspray.

Bij het betreden van de ontbijtruimte hebben we een ontsmettingstoren (limpiamanos) voorzien, je moet hier door met uw voet op het pedaal te drukken je handen ontsmetten.

De kamers worden dagelijks schoongemaakt (sanitair) met desinfecterende schoonmaakproducten.

 

Geniet vooral van uw verblijf in onze B&B, maak er een onvergetelijke vakantie van en kom tot rust...

We wensen u een aangename vakantie bij B&B Casa Pura Vista...

.