Onze B&B beschikt over 4 ruime gastenkamers elk van hen voorzien van alle luxe en comfort (zie detail per kamer)

Verder kunnen onze gasten ook vertoeven in het gemeenschappelijke salon en living.

Onze gasten kunnen zalig genieten aan het zwembad of rustig een boek lezen aan onze buitenkeuken of op één van onze terrassen.   ‘s Avonds is de jacuzzi ter beschikking voor onze gasten om samen met een lekker glaasje wijn te genieten van het rustgevend uitzicht op Torre Del Mar.

Wij bieden onze gasten tevens de mogelijkheid aan om elektrische mountainbikes te huren, vraag gerust meer info naar onze huurvoorwaarden.

Tijdens uw verblijf kan u bij ons genieten van onze gekoelde dranken, deze kan u op basis van het principe van ‘honesty  bar’ gebruiken.  Het gebruik van eigen dranken in onze B&B is niet toegelaten.

Wij bieden onze gasten de mogelijkheid aan om 1 maal per week mee aan te schuiven aan tafel voor het avond diner. Gedurende het schooljaar is dit enkel mogelijk op vrijdag of zaterdagavond en bij een minimum van 6 deelnemende gasten.

Indien u ‘s avonds geen zin hebt om onze B&B te verlaten kan u in onze volledig ingerichte buitenkeuken (met BBQ) zelf uw maaltijd bereiden.  Ideaal wanneer de kinderen nog aan het zwembad liggen kunnen de ouders al aperitieven aan de buitenkeuken of één van onze terrassen.

Kortom, kom en geniet van onze B&B en onze gastvrijheid, wij zorgen voor uw droomvakantie….