Reserveringsvoorschot

Om uw reservering te laten vervolledigen dient u een binnen de 7 kalenderdagen een voorschot ter waarde van 50% van het totaalbedrag van uw verblijf over te maken via overschrijving op het door ons doorgestuurde bankrekeningnummer.  Van zodra uw reserveringsvoorschot is ontvangen geldt uw reservering als definitief.

Restbedrag

Het resterend bedrag van uw verblijf dient ten laatste 30 dagen voor aankomst voldaan te worden via overschrijving.  Indien het restbedrag niet voldaan wordt voor de opgegeven datum, vervalt uw reservatie automatisch.  In dit geval ontvangt u geen terugbetaling van uw reserveringsvoorschot.

Eventuele extra kosten voor maaltijden en dranken (uitzondering van het ontbijt) zijn niet inbegrepen in de kamerprijs en worden cash afgerekend op het einde van uw verblijf.

Annulering

Elke annulatie dient ons schriftelijk via mail te worden medegedeeld.  U ontvangt van ons, eveneens per mail, een bevestiging van uw annulatie.

In geval van annulatie gelden volgende voorwaarden:

  • tot 1 maand voor aanvang van uw verblijf: u ontvangt geen terugbetaling van uw reserveringsvoorschot en u ontvangt 100% van het restbedrag indien dit reeds betaald werd.
  • vanaf 29 dagen tot 15 dagen voor aanvang van uw verblijf: u ontvangt geen terugbetaling van uw reserveringsvoorschot en u ontvangt 50% van het restbedrag.
  • minder dan 15 dagen voor aanvang van uw verblijf: u ontvangt geen terugbetaling van uw reserveringsvoorschot en u ontvangt geen terugbetaling van het restbedrag.

In geval van annulatie ter plaatse of vervroegd vertrek ontvangt u geen enkele terugbetaling.

In geval van annulatie gelden bovenstaande voorwaarden, ongeacht de reden van uw annulering.

Wij raden u aan om indien u dit wenst een reis -en/of annulatieverzekering af te sluiten.

Aankomst en vertrek

De kamers zijn beschikbaar vanaf 15 uur op de dag van aankomst en moeten ten laatste worden verlaten om 11 uur op de dag van uw vertrek.  Andere regelingen zijn mogelijk mits mogelijkheid en vooraf besproken en bevestigd door ons

Kosten ter plaatse

Eventuele extra kosten die ter plaatse worden gemaakt voor maaltijden of dranken dienen te worden afgerekend op het einde van uw verblijf.

Huisregels

  • Onze kamers zijn rookvrij, roken is enkel toegestaan op de verharde terrassen.wij aanvaarden geen huisdieren (honden, katten,...) in onze kamers of op ons domein.
  • Het gebruik van eigen dranken op ons domein is verboden, wij voorzien een honesty bar met daarin gekoelde dranken voor jong en oud.
  • Veroorzaakte schade wordt in rekening gebracht.
  • Er is geen mogelijkheid om met kredietkaart of bankkaart te betalen.

Voorwaarden

Door het betalen van uw reserveringsvoorschot geeft u aan akkoord te gaan met bovenvermelde voorwaarden.